VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Qerim Kelmendi

Shkumbin Mehmeti ka akuzuar vëllezërit Qerim dhe Ibrahim Kelmendi për organizim të shumë vrasjeve të pasluftës në Kosovë

By | January 12, 2018

Të gjitha akuzat e bëra nga Shkumbin Mehmeti për vrasjet e pasluftës (Videot)

By | January 12, 2018