VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: protestantë

Letër Kuvendit e kryeministrit të Republikës së Kosovës: Ndalojeni diskriminimin e shqiptarëve të krishterë! – Nga GANI MEHMETAJ

By | June 5, 2018

Më 12 prill 1945 u nda nga jeta Franklin Delano Roosevelt, i vetmi President i SHBA-ve i zgjedhur për katër mandate

By | April 12, 2017

MË 30 JANAR 1882 LINDI FRANKLIN DELANO RUZVELT, PRESIDENT I SHBA PËR KATËR MANDATE

By | January 30, 2017

Papa: të mos i përgjigjemi urrejtjes me urrejtje

By | September 25, 2016

BE-ja çfarë (nuk) e njohin të gjithë..!! – Nga Agron Shabani

By | September 19, 2016

AMERIKA DUHET DHE DO TË JETË E LIRË – Nga Artur Vrekaj

By | April 19, 2016