VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Plavë-Guci

POETI AHMET PRENÇI NDEROHET ME ÇMIMIN “ESAD MEKULI”

By | August 8, 2019

FLAMUR KENA, KUR KA ASDRENA… – Poezi nga RAMIZ LUSHAJ

By | July 28, 2019

Plavë- Gucia Eden i Parajses Shqiptare! Aty ku flet shqip toka dhe qielli, guri dhe druri – Nga AZGAN HAKLAJ

By | June 4, 2019

TAKIMI i PLAVË-GUCISË

By | May 14, 2019

Shaban Prelvukaj nga Hollanda ja si e uron 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës – Nga Ramiz Lushaj

By | February 18, 2019

PRAPË LIDERSHIPI I TEPRUAR I BERANËS MBI PLAVË E GUCI ?! – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | August 12, 2018

A ËSHTË HOTI NË PLAVË- GUCI! – Nga Imer M. Hoti – New York

By | January 8, 2018

SHKOLLA SHQIPE E HOTIT – Nga Ramiz LUSHAJ

By | August 1, 2017

NË PIKNIKUN E HOTIT NË AMERIKË – Fotoreportazh nga Imer M. HOTI

By | July 17, 2017

Më 9 mars 1913 u krye Masakra e Previsë në krahinën martire të Plavë-Guci, ku malazezët vranë barbarisht 700 shqiptarë – Nga REXHEP DEDUSHAJ, Historian

By | March 9, 2017

MË 8 JANAR 2013, MASAKËR POLITIKE ETNIKE NË PLAVË-GUCI (!)* – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | January 8, 2017

‘Masakra e Previsë’, e kryer më 9 tetor 1912 nga malazezët kundër shqiptarëve të Plavë-Gucisë, duhet dënuar si ‘krim kundër njerëzimit’ – Nga ESAD GJONBALAJ

By | October 8, 2016

ARGATËT E KAZMAVE E TË GRATAÇIELAVE – Poezi nga RAMIZ LUSHAJ

By | August 1, 2015