VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: OCTAVIO PAZ

Më 19 prill 1998 u nda nga jeta Octavio Paz, poet nobelist meksikan

By | April 19, 2019

Më 31 mars 1914 lindi poeti nobelist meksikan Octavio Paz

By | March 31, 2019

UJI DHE ERA – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Përktheu FASLLI HALITI

By | June 8, 2018

VAJTJEARDHJE – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | September 12, 2017

ARMËT E VERËS – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 31, 2017

NATË ZGJUAR – Poemë nga OCTAVIO PAZ – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 26, 2017

Në qofsh ti goja e ujit – Cikël poetik nga OCTAVIO PAZ – Përktheu: Anton PAPLEKA

By | August 5, 2017

U N Ë L U A J M E N J Ë G A F O R R E … – Përkthime nga FASLLI HALITI

By | September 22, 2016

SHTRËNGATA – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 10, 2016

ECEJAKET – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 5, 2016

TEJPËRTEJ – Poezi nga OCTAVIO PAZ – E shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 26, 2016

Agimi i fundit – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 14, 2016

Shtrëngata – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | April 30, 2016

Ashtu si dikush dëgjon shiun – Poezi nga OCTAVIO PAZ – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | March 28, 2016

BUQETA E KALTER – Tregim nga OCTAVIO PAZ – Përktheu: ROLAND GJOZA

By | January 31, 2016