VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ministrja e Jashtme

Sqaron Ministrja e Jashtme dhe zvkryeministrja e Republikës të Kosovës Donika Gërvalla: Një keqinformim që evitohej po të ishte kuptuar mirë teksti dhe gjermanishtja

By | June 2, 2021
Send this to a friend