VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: komisioneret

Shqipëri, zgjedhjet 2017, nën akuzë 22 komisionerë

By | July 28, 2020

Defektet e zgjedhjeve treguan për domosdoshmërinë dhe nevojën e zbatimit të reformës zgjedhore

By | November 2, 2019

PD publikon videon: Ja si komisioneri i PS mbush kutinë me vota

By | July 5, 2019

Le Journal (1914) – Dorëheqja e Ismail Qemalit nga qeveria e përkohshme shqiptare

By | October 11, 2018

Para nesh sot është detyra e numërimit deri në fund të votës së rezistencës – Nga ROMEO GURAKUQI

By | June 26, 2017