VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ivo Andriç

TERRI – Poezi nga IVO ANDRIÇ – Përktheu FASLLI HALITI

By | June 4, 2018

Pse i pëlqen Edi Rama kombmohuesit Ivo Andriç, Emir Kusturica, Goran Bregoviç? – Nga Gani Mehmetaj

By | October 25, 2016

Andriçi serb dhe Andriçët shqiptarë Nga Rezart Palluqi

By | September 9, 2016