VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: iranianë

Shqipëria, dy diplomatë iranianë, “persona të padëshiruar”

By | January 15, 2020

Letra – Dëbimi i ambasadorit iranian, Donald Trump i shkruan Ramës

By | December 20, 2018

Iranianët goditen nga kriza e zhvlerësimit të valutës kombëtare

By | April 23, 2018

Iranianët arrijnë si turistë dhe kërkojnë azil në Beograd

By | April 13, 2018

Pence: Amerika është me popullin e Iranit

By | January 4, 2018