VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: INSTAT

Shqipëri, regjistrimi i popullsisë do të realizohet në vitin 2020

By | September 22, 2019

Shtohen sëmundjet e qarkullimit të gjakut – Preken edhe moshat e reja

By | May 30, 2019

Eksportet – Kosova në vendin e dytë për mallrat e Shqipërisë

By | May 23, 2019

‘Fluturojnë’ me 37% çmimet e zarzavateve në janar, rritja më e lartë nga 2010

By | February 11, 2019

Shifra tronditëse, në Shqipëri u lidhën 4000 martesa në moshë minorene

By | February 9, 2019

“Lulëzon” tregtia me Kolumbinë – Importet rriten me 136%, krahas bananes edhe… (tabelat)

By | February 5, 2019

INSTAT: 317 mijë shqiptarë emigruan nga vendi gjatë 2011-2017

By | December 20, 2018

Shkaku kryesor i vdekjeve në Shqipëri. Alarm te moshat e reja, ja qytetet që kryesojnë

By | June 6, 2018

INSTAT: Shqipëria po tkurret dhe po plaket

By | June 1, 2018

Shqiptarët janë ndër lexuesit më të pakët të librave në Europë

By | May 12, 2018

Kriza e re, 16 mijë të vetëpunësuar mbeten pa punë

By | February 26, 2018

Monitor: E vërteta e hidhur… investitorët e huaj po e braktisin Shqipërinë

By | December 15, 2017

Vetëvrasjet në Shqipëri, tri herë më të larta se vrasjet

By | October 13, 2017

INSTAT: Më 2016 paga reale në shtet ra për herë të parë në 16 vjet

By | July 28, 2017

Instat: Në Shqipëri numri i vetëvrasjeve është trefish më i lartë se i vrasjeve

By | July 5, 2017

Monitor – Familja shqiptare në krizë – Statistikat për martesat në vend janë shqetësuese!

By | June 14, 2017

INSTAT: Gratë në Shqipëri janë më të kualifikuara se burrat

By | June 9, 2017

INSTAT: Shqipëria shënon rekord, ka ushqimet e shërbimet më të shtrenjta se Evropa

By | March 24, 2017

INSTAT jep alarmin: Ekonomia në theqafje

By | October 29, 2015