VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ibrahim Madhi

Violinisti i shquar Florian Vlashi shpreh dhimbjen për Kozma Larën dhe plejadën e gjithë Artistëve që kanë ikur duke na lënë Artin e madh si tatuazh !

By | January 20, 2019

ARTI I VIOLINËS NË SHQIPËRI Nga Florian Vlashi

By | November 11, 2018