VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Henry Wadsworth Longfellow

Ndalim-qarkullimi – Poezi nga Henry Wadsworth Longfellow – Përktheu Besnik Hamiti

By | February 27, 2020

Më 27 shkurt 1807 lindi Henry Wadsworth Longfellow, shkrimtar, poet, përkthyes dhe dramaturg amerikan

By | February 27, 2020

Më 24 mars 1882 u nda nga jeta Henry Wadsworth Longfellow, poeti i shquar amerikan që u frymëzua nga Skënderbeu

By | March 24, 2019

Rinia ime e humbur – Poezi nga HENRY WADSWORTH LONGFELLOW (27 shkurt 1802- 24 mars 1882)

By | February 27, 2019

Dietë në letërsi- Në listen e librave të ndaluar – veprat të njohura në literaturën amerikane Nga Albana M. Lifschin

By | February 7, 2017

Skënderbeu – Poemë nga HENRY WADSWORTH LONGFELLOW (1802-1882) Shqipëroi: FAN NOLI me shënimin – I kushtohet Faik Konicës

By | January 16, 2016