VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Guvernatori

Guvernatori i Porto Ricos jep dorëheqjen pas protestave masive

By | July 25, 2019

Ish-Guvernatori Fullani fitoi gjyqin, Shkalla e Parë i dha 12 paga, ndërsa Apeli…

By | April 4, 2019

Gjendet dokumenti që provon krijimin e bandës së parë muzikore shqiptare më 1878

By | June 22, 2017

Nuk u kënaq me 12 paga mujore, Fullani fiton 56 rroga dëmshpërblim

By | March 9, 2017

SHBA, 32-vjeçari kandidat për guvernatorin e parë mysliman

By | March 3, 2017

Fullani: Dua gjysëm milion euro dëmshpërblim, më shkaktuat dëm moral dhe psikologjik

By | April 4, 2016

Sejko – Ankthi grek, bankat në Shqipëri nuk cenohen

By | June 29, 2015