VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gallup

Anketë e re për perceptimet reciproke të rusëve dhe amerikanëve

By | March 2, 2019

Gallup: Përse duan të ikin shqiptarët nga vendi?

By | December 15, 2018

Sondazhi i ri i Gallup: 1.7 milionë shqiptarë duan ta braktisin vendin

By | December 13, 2018

Sondazhi: Obama dhe Clinton, më të admiruarit e vitit

By | December 28, 2017

Mbështetja për zotin Trump, më e ulëta në shtatë dekada për një president amerikan

By | November 6, 2017

Gallup: 56 për qind e shqiptarëve duan të emigrojnë

By | June 10, 2017