VOAL

VOAL

Tag Archive: Shoqata Demokratike

Anulohen Vendimet e Konferecës së Londrës, të Vitit 1912, dhe i ashtuquajturi, “Protokoll i Firencës” i mbajtur në Firencë që vulosi kalimin e 17 kilometra tokë shqiptare, Greqisë

August 26, 2016
Send this to a friend