VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ERNESTO SABATO

ERNESTO SABATO, SHKRIMTARI ME GJAK SHQIPTARI – Nga Gjon Neçaj

By | June 27, 2020

Ernesto Sabato në Shqipëri: Ja pse nuk mund të qëndroj në vilën e ish diktatorit

By | April 30, 2020

Në fund të muajit prill të vitit 1996 Ernesto Sabato erdhi në Shqipëri: Ja lidhjet e mia me shqiptarët

By | April 30, 2020

Ernesto Sabato dhe historitë shqiptare që la në libra

By | April 30, 2020

ARTI DHE SHOQËRIA – Esé nga ERNESTO SABATO – Përkthyen nga origjinali Edlira Hoxholli dhe Bashkim Shehu

By | April 30, 2020

Ernesto Sabato për Gjergj Kastriot Skënderbeun – Nga MOIKOM ZEQO

By | April 30, 2019

Më 30 prill 2011 u nda nga jeta Ernesto Sábato, shkrimtar i shquar argjentinas me prejardhje arbëreshe

By | April 30, 2019

Aforizma nga Ernesto Sabato (24 qershor 1911 – 30 prill 2011)

By | June 24, 2018

Më 24 qershor 1911 lindi Ernesto Sabato, shkrimtar argjentinas me prejardhje arbëreshe

By | June 24, 2017

105 vjet më parë lindi Ernesto Sabato, shkrimtar argjentinas me prejardhje arbëreshe

By | June 24, 2016

105 vjet më parë lindi Ernesto Sabato, shkrimtar argjentinas me origjinë arbëreshe

By | April 30, 2016

Dragoi dhe Princesha – Tregim nga ERNESTO SABATO – Përktheu: Flurans Ilina

By | December 18, 2015