VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dukagjin HATA

Naim Berisha, sharmi lirik dhe poetika e thellësive të një krijuesi të veçantë – Nga Dukagjin Hata

By | October 21, 2019

Realitete të panjohura të ikjes së madhe të shqiptarëve pas viteve ‘90 – Nga Dukagjin Hata

By | October 7, 2019

Dhimbjet dhe trazimet dashurore, si nëntekste dhe mesazhe të epërme estetike – Nga Dukagjin HATA

By | August 9, 2019

Trashëgimia e vlerave, nga Luigj Guakuqi te Aqif Pashë Elbasani – Nga Dukagjin Hata

By | October 22, 2018

Rrëfimi si “vetëterapi” kujtese dhe dashurie – Nga Dukagjin HATA

By | October 8, 2018

Udhëtim në kohën fizike dhe metafizike, midis kujtesës dhe ëndrrës – Nga Dukagjin HATA

By | June 19, 2018

Thellësi të trazimeve poetike, midis unit dhe etnisë – Nga Dukagjin HATA

By | May 1, 2018

Pse u shënjestrua ish deputeti i PD-së Azgan Haklaj?! – Nga Dukagjin Hata

By | April 4, 2018

Av. Sergjio Mazreku, një kandidat dinjitoz për detyrën e Komisionerit Publik – Nga Dukagjin HATA

By | March 15, 2018

Kauza e qëndresës dhe dinjitetit kombëtar përballë armiqve të lirisë… – Nga Dukagjin HATA

By | February 21, 2018

Saga historike e një familje atdhetare, nga Aqif Pashë Elbasani tek Luigj Gurakuqi dhe pinjolli më i fundit – Nga Dukagjin HATA

By | January 18, 2018

Adem Ulluri: Kongresi i Këshillit Global Alban do të verë dorën mbi plagët shqiptare Nga Dukagjin HATA

By | December 9, 2017

Punët e mia i kanë në zyrë dy presidentë amerikanë… – Intervistë nga Dukagjin Hata

By | June 1, 2017

Koha e Unit, koha e Vetvetes dhe Bashkëkohësve… – Nga Dukagjin HATA

By | January 11, 2017

Arif Vladi, një emër që mungonte në listën e dekorimeve të Thaçit – Nga Dukagjin Hata

By | October 4, 2016

“Nacionalizmi i pamundur” si qasje e konspiracionit – Nga Dukagjin Hata

By | June 29, 2016

Skulptori Llesh Biba, artisti që i jep frymë drurit dhe historisë – Nga Dukagjin HATA

By | May 10, 2016

Përtej një vëmendje për kontributet e një misionari – Nga Dukagjin Hata

By | April 21, 2016

Kompleksi i dhunës, nga realitet psiko-fizik, tek pasojat paranojake – Nga Dukagjin HATA

By | April 12, 2016

Rrëfen inxhinier Irakli Premti: Unë, gjeologu i katër kontinenteve, nga Bulqiza në Itali, në Kongo dhe Amerikë – Intervistoi: Dukagjin HATA

By | February 15, 2016