VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Besim Xhelili

Dhimbjet dhe trazimet dashurore, si nëntekste dhe mesazhe të epërme estetike – Nga Dukagjin HATA

By | August 9, 2019

Promovohet në Bern të Zvicrës romani “1803” i autorit Besim Xhelili nga Vjena

By | May 15, 2018