VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dervish Luzha

Më 15 korrik 1904 lindi Dervish Luzha, Nderi i Kombit

By | July 15, 2020

PELEGRINAZH ME VEPRIMTARI SOLEMNE E FESTIVE TE TYRBJA E DERVISHIT TË LUZHËS – Fotoreportazh nga Ramiz LUSHAJ

By | July 15, 2018

NGA ALBUMI I PIKTORIT ABDULLAH GJONGECAJ – NJERIU I MIRË DERVISH LUZHA (Portret)

By | February 19, 2017

PËRSHËNDETJE MISTIKËS PATRIOTIKE TË DERVISH LUZHËS – Esé nga HASAN SELIMI

By | November 12, 2016

DERVISH LUZHA – NJERI I SHENJTË QË MBETET BURIM FRYMËZIMI DHE GUXIMI – Nga ESAD RIZAI

By | October 30, 2016

Presidenti Nishani vlerësoi atdhetarin, humanistin dhe klerikun Rexhep Tarçuk Balaj (Dervishi i Luzhës) (pas vdekjes) me Dekoratën “Nderi i Kombit”

By | October 30, 2016