VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: exhep Tarçuk Bala

Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin, humanistin dhe klerikun Rexhep Tarçuk Balaj (Dervishi i Luzhës) (pas vdekjes) me Dekoratën “Nderi i Kombit”

By | October 30, 2016