VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Arktik

NASA: Akulli në Arktik ndodhet në nivel të ulët dhe shqetësues

By | March 24, 2018

SHBA dhe Kanadaja i ndalin shpimet në Arktik duke e sfiduar Trumpin

By | December 21, 2016

Rusia ndërton bazë për mbrojtje në Arktik

By | March 3, 2016

Shkrirja e akujve rrezikon zhdukjen e ariut polar

By | July 27, 2015