VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AJET NURO

Diaspora siç e dua unë Nga Ajet Nuro

By | February 3, 2019

Në Montreal, Kanada u zhvillua takimi i dytë i bizneseve dhe profesioneve shqiptare – Nga Ajet Nuro

By | November 7, 2018

Mariola Çipi Leskaj: Për mua të rrish mënjanë, në kushtet e emigracionit është vetvrasje, një vrasje shpirtërore… – Bisedoi Ajet Nuro

By | September 12, 2018

«Receta pa komb» një recetë për t’u lexuar – Nga AJET NURO

By | July 29, 2018

Në Montreal u organizua kupa e futbollit, kupa e Gjergj Kastriotit Skënderbeut – Nga Ajet Nuro

By | July 24, 2018

Në kujtim të mikut tim Bujar Mujallari që mbylli sytë më 12 qershor 2018 pasi luftoi me një sëmundje të rëndë – Nga Ajet Nuro

By | June 20, 2018

Plot 15 vjet që në Montreal organizohet një festë-konkurs me dashamirësit e prodhuesit e verës – Fotoreportazh nga Ajet Nuro

By | March 23, 2018

30 vjet marrëdhënie dilpomatike mes Shqipërisë dhe Kanadasë – Nga Ajet Nuro, Montreal, Kanada

By | November 1, 2017

Shën Tereza e Kalkutës bashkoi edhe shqiptarët e Kanadasë – Nga Ajet Nuro

By | September 7, 2016

Shqipëria ka nevojë për një valë të dytë demokratizimi – Nga AJET NURO, Montreal, Kanada

By | October 11, 2015

Revolucioni antikomunist hungarez i vitit 1956 në penën e një shqiptari pjesmarrës – Nga AJET NURO

By | August 6, 2015