VOAL

VOAL

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq: As sot nuk kam nënshkruar asgjë- Formimi i Asosacionit obligim prioritar dhe jam shumë i kënaqur me këtë

March 19, 2023
blank
Send this to a friend