VOAL

VOAL

Më 2022 kërkuan azil rreth 27 mijë shqiptarë, Monitor: Politikat e qeverisë thikë “pas shpine” për bizneset prodhuese dhe eksportuese

March 26, 2023
blank
Send this to a friend