Foto histori: Cilët janë këta dy zotërinj !!

Është viti 1960 kur është shkrepur kjo foto. Këta dy djelmosha të rinj, posa e kanë nisur jetën dhe karierën e tyre. NJëri iu përkushtua historisë, tjetri regjizurës dhe kinematografisë. Të dy personalitete të kulturës në Kosovë. Njëri Seit Lipa, historian, gjyshi i Dua Lipës. Tjetri, Besim Sahatçiu, regjizor, gjyshi i Rita Orës. Gjyshër të … Continue reading Foto histori: Cilët janë këta dy zotërinj !!