Seit Lipa, gjyshi i Dua Lipas dikur Drejtori i Institutit të Historisë

Seit Lipa, gjyshi i Dua Lipas dikur Drejtori i Institutit të Historisë. Emri i tij mund të jetë harruar nga gjeneratat e reja, por kontributi i tij e bën atë pjesë të historisë. Doktor i Shkencave Historike dhe dikur Drejtor i Institutit të Historisë së Kosovës gjatë viteve 1990-1995, Seit Lipa do të kujtohet për … Continue reading Seit Lipa, gjyshi i Dua Lipas dikur Drejtori i Institutit të Historisë