VOAL

VOAL

(Video) Kryeministri i Kosovës Albin Kurti: Vuçiq nuk nënshkroi as më 27 shkurt dhe as më 18 mars – Marrëveshja bazë është njohje e ndërsjellë de facto

March 19, 2023
blank
Send this to a friend