VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: WALLACE STEVENS

Katër poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 2, 2019

NJERIU ME KITARË BLU – Poemë nga WALLACE STEVENS – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 3, 2018

JOSHJA – Poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 2, 2018

TREMBËDHJETË MËNYRA PËR TË PARËNJË MËLLENJË – Poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 2, 2018

Më 2 tetor 1879 lindi Wallace Stevens, një nga poetët më të suksesshëm të shekullit të njëzetë jo vetëm në Amerikë

By | October 2, 2018

Tri poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu ROLAND GJOZA

By | June 4, 2018

Cikle poetike nga UOLLT UITMAN dhe UELL STIVENS – Përktheu: FASLLI HALITI

By | November 5, 2017

TEKSTET – Poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu: FASLLI HALITI

By | September 29, 2016

TREMBËDHJETË MËNYRA PËR TË VËSHTRUAR NJË MËLLIZEZË – Poezi nga WALLACE STEVENS – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 14, 2015