VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Uran Butka

Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar

By | March 31, 2019

Ju tregoj sagën e familjes Butka nga gjyshi Saliu, te babai Safeti

By | January 16, 2019

Debati për Tepelenën, Uran Butka: Xhufin nuk e shqetësuan tortura, dhuna, vdekja e fëmijëve dhe çnderimet e grave

By | April 12, 2018

PËRURIMI I STUDIMIT “RRUGËTIMI FILOZOFIK I PROF.DR.ISUF LUZAJT” I AUTORES VILHELME VRANARI HAXHIRAJ “MJESHTRE E MADHE” – Nga Uran Butka*

By | December 2, 2017

Gjenocidi politik – Relacioni i Gogo Nushit për Enverin: Vramë 60 vetë në Tiranë Nga Uran Butka

By | May 5, 2016

Historiani Butka: Ja çfarë krime ndaj shqiptarëve ka bërë Fadil Hoxha! Nga Uran BUTKA

By | March 25, 2016