VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shqip frëngjisht

Më 8 gusht 1913 lindi Vedat Kokona, shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar

By | August 8, 2019

MËSIMDHËNIE – Ndërlidhja e shqipes me frëngjishten në një orë mësimore – Nga Nexhmije Mehmetaj*

By | April 29, 2018