VOAL

VOAL

Tag Archive: territoret shqiptare

Paris-Midi (1919) – Plebishiti i delegacionit shqiptar që SH.B.A të administrojnë Çamërinë e jugut, territoret shqiptare të aneksuara nga Mali i Zi e Serbia, si dhe Epirin e Veriut që pretendohet nga Greqia

April 25, 2019
Send this to a friend