VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: MIGENA ARLLATI

“LULEBOZHURI I DUKAGJINIT”, LIBЁR QЁ BASHKON ZEMRAT E VЁLLEZЁRVE TЁ NJЁ GJAKU E NJЁ GJUHE – Nga MIGENA ARLLATI

By | June 14, 2017

PËR BIBLIOTEKEN E SHKOLLËS SË SMOLICËS 240 LIBRA – Nga Tahir Bezhani

By | February 28, 2017

Shkrimtari dhe publicisti Sejdi BERISHA u shpall “Poeti i Vitit 2016” për Kosovë

By | December 29, 2016

NDUE LLESHAJ NGA TIRANA,PËRUROI ROMANIN “RROKULLISJA” NË GJAKOVË – Nga Tahir Bezhani

By | October 1, 2016

Jepen çmimet ‘Pegasi’ për vitin 2015

By | December 24, 2015

Promovim i studimit gjuhësor të autorëve Migena ARLLATI dhe Muhamet ROGOVA

By | November 13, 2015

Botohet “Shaqir Foniqi maestro i gazetarisë” i autorit Xhemail Peci – Fotoreportazh nga MIGENA ARLLATI

By | October 28, 2015

Fahri Musliu sjell nё Gjakovё monografinё ‘Bekim Fehmiu – Odiseu i Kosovës’ – Fotoreportazh nga MIGENA ARLLATI

By | October 18, 2015

“Pegasi” Kosova i bashkohet “100 mijё poetёve tё botёs pёr ndryshim” – Nga MIGENA ARLLATI

By | September 30, 2015