VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkrimtari shqiptar

Vuajti kampin nazist dhe persekutimin komunist, ndahet nga jeta shkrimtari Mehmet Myftiu

By | December 25, 2019

Comoedia (1925) – Presidenti Ahmet Zogu, udhëheqësi më i ri në botë, një admirues i madh i letërsisë franceze

By | March 2, 2019

Ismail Kadare: Komunizmi u mund nga mizoria e tij – Nga Silvana Palazzo*

By | November 6, 2017

Kadare: I thoshja vetes i zhgënjyer “në djall letërsia”, por rinisja të shkruaja si pas një etheje të çuditshme

By | May 31, 2017

Adem Demaçi merr “Qytetar Nderi” i Tiranës

By | November 28, 2016

Ylljet Aliçka: Kur Hrushovi kaloi pranë fshatit tonë (intervista)

By | November 19, 2015