VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: serbët e veriut

Asimetri e përhershme (Inercie robi…) – Esé nga REX KASUMAJ

By | February 22, 2020

Veriu mes integrimit në Kosovë dhe kontrollit të Beogradit

By | June 1, 2019

Autonomia e luginës së Preshevës, kërkesë e kohës – Nga SHABAN MURATI

By | August 7, 2018

Ministri serb i Mbrojtjes nuk do lejohet të hyjë në Kosovë

By | January 28, 2018

Hoti – kryeministres serbe: Nëse kërkoni autonomi për veriun, bëhuni gati për atë të Luginës

By | July 4, 2017

Qeveria e Kosovës e lejoi vendosjen e Car Llazarit

By | June 28, 2016