VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rojat e urës

Më 3 dhe 4 shkurt 2000 ‘Rojat e urës’ masakruan 10 shqiptarë në veri të Mitrovicës, dëbuan 12 mijë të tjerë

By | February 3, 2019

Interesat e Kosovës nuk mbrohen me këtë kastë politike në pushtet!! – Nga Skënder MULLIQI

By | June 29, 2016