VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Robert Hand

Intervista – Hand: Një marrëveshje e nxituar mes Kosovës dhe Serbisë, do të kishte pasoja

By | March 9, 2019

Intervista – Hand: Skandaloze sesi politikanët shqiptarë i shpëtojnë ndëshkimit

By | May 4, 2018

Robert Handi: Krimi i organizuar dhe korrupsioni i zyrtarëve të lartë – gjithnjë e më i madh (Pjes II e intervistës)

By | December 5, 2015

Robert Hand: Irritimi i Metës në Zërin e Amerikës reflekton irritimin e qytetarëve ndaj zyrtarëve të lartë

By | November 4, 2015