VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: RIZA HALIMI

Përse duhen mirënjohje për organizatorët e referendumit në Luginën e Preshevës?

By | March 7, 2019

Halimi: Po vazhdon logjika e mbrapshtë e diskriminuese e shtetit serb ndaj shqiptarëve në Serbi

By | September 17, 2017

Partitë në Preshevë dhe Bujanoc e shqyrtojnë çështjen e zgjedhjeve

By | January 22, 2016

Daçiç-Halimit: Në Serbi s’mund të mësohet nga librat ku shkruhet ‘Kosova është e pavarur’

By | December 9, 2015

Halimi: Modeli i Tirolit Jugor për zgjidhjen e problemeve të pakicave në Ballkan

By | September 14, 2015

Vazhdojnë manipulimet me shqiptarët e Luginës – Nga RIZA HALIMI

By | August 21, 2015