VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: populli hebre

Thaçi dhe Haradinaj: Kosova është mirënjohëse për ndihmën e Izraelit

By | March 12, 2019

Lidhjet shpirtërore ndërmjet popullit shqiptar dhe popullit hebre janë unike – Nga Jahja Lluka

By | January 24, 2018