VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: njeri i Zotit

Pas horizontit jeta vazhdon: e Premtja e Zezë dhe Pashkët

By | April 14, 2017

Këndi i humorit: Një polic rrugor, i zoti në profesion, kishte fituar famë për gjobat e pafundme

By | October 7, 2016