VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mosmirënjohja

Bëj gajret, ore burrë i dheut! Jeta është shkollë – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 27, 2018

Kjo mungesë mirënjohjeje për Joe DioGuardin dhe Zonjën e tij, është me të vërtetë skandaloze – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | November 7, 2017