VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mizoritë

BE: Mizoritë në Reçak janë të dokumentuara mirë

By | January 15, 2020

Gjykata e Hagës i refuzon apelin Karaxhiqit

By | April 3, 2019

Më 7 nëntor 1879 lindi Leon Trocki, ai që zbuloi dhe bëri publik Traktatin e Fshehtë të Londrës për copëtimin e Shqipërisë

By | November 7, 2017

Video. Rrëfim tronditës nga ish-ushtari serb: Me eshtrat e shqiptarëve shtruam asfalt në Kosovë

By | March 12, 2017

Beograd: hapet proces gjyqësor për masakrën e Srebrenicës

By | February 6, 2017

Presidenti Trump flet për marrëdhënien e mundshme me Putinin dhe Rusinë

By | February 5, 2017