VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Metila Dervishi

Jeta me violinë ! Rrëfim i violinistit të shquar Florian Vlashi Intervistoi Metila Dervishi

By | May 2, 2019

Çesk Zadeja, kompozitori që shënoi fillimin e profesionalizmit në muzikën shqiptare! In memoriam! – Nga Metila Dervishi

By | February 25, 2018

Alma Strazimiri, një nga këngëtaret më të suksseshme lirike në vend dhe një nga pedagoget më të suksesshme aktualisht

By | February 14, 2017