VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: “Lista e Gjelbër”

Reforma – SHBA e BE gati ekspertët: Çfarë janë Lista e Zezë, Lista e Gjelbër dhe Lista e Bardhë

By | September 21, 2016

Vetingu/ SHBA e BE gati ekspertët: Çfarë janë “Lista e Zezë”, “Lista e Gjelbër” dhe “Lista e Bardhë”

By | September 21, 2016