VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Konçul

Çështja e Luginës duhet ngritë në Bruksel e OKB, e jo vetëm nëpër deklarata politike – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | August 20, 2018

U arrestua dhe pastaj u lirua dje nga policia serbe pjesëtari i Forcës së Sigurisë së Kosovës

By | April 29, 2018

Haradinaj shpreh shqetësim pas arrestimit të ushtarit të FSK-së

By | April 28, 2018