VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Khalil Gibran

ASNJË – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu FASLLI HALITI

By | January 7, 2019

Mendja peshon dhe mat – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu FASLLI HALITI

By | January 7, 2019

SHIKIMI I PARË MIDIS DY TË DASHURUARVE – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu FASLLI HALITI

By | January 7, 2019

DO TË BËJ ME SHPIRTIN TIM – Poezi nga KHALIL GIBRAN ( 1883 – 1931) – Përktheu FASLLI HALITI

By | January 7, 2019

Më 6 janar 1883 lindi poeti i shquar libanez Khalil Gibran

By | January 6, 2019

KALORËSIT E VALËVE… – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

KËNAQËSIA – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

MBI DHIMBJEN – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

NJË LOT DHE NJË BUZËQESHJE – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

DO TË BËJ ME SHPIRTIN TIM – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu: FASLLI HALITI

By | March 4, 2018

Fëmijët – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu: Skënder Buçpapaj

By | November 22, 2017