VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hava Kurti Krasniqi

Dashuria për atdhe nuk njeh as kufij, as pandemi Nga Hava Kurti Krasniqi

By | July 27, 2020

Ushqimi i zgjedhur është themeli i lumturisë, me imunitet të mirë e luftojmë lehtë çdo Covid Nga Hava Kurti Krasniqi

By | May 18, 2020

Dëshmorit Beat Martin Colit – Beat Coli Çelësi i Lirisë Poezi nga Hava Kurti Krasniqi

By | April 14, 2020

(Video) KURAJO, SHPRESA dhe SOLIDARITETI janë vlerë – Artisti Altin Marku dhe Hava Kurti Krasniqi nga Emisioni TV në Zvicër Flas Shqip

By | March 16, 2020

Projekti MEDITRINA në Kryqin e Kuq & Departmenti i shëndetit Zvicër kujdesen për të gjithë qytetarët njëlloj, edhe për sans papier Nga Hava Kurti Krasniqi

By | March 6, 2020

Sahiba dhe i ftuari i 67

By | February 28, 2020

Xhemile Fetaji, kandidate e SP për këshilltare kantonale në Thurgau në partin SP shpreson të fitojë Nga Hava Kurti Krasniqi

By | February 15, 2020

Fatlume Sadiku, shkencëtarja shqiptare që i ka shpallur “luftë” kancerit Nga Hava Kurti Krasniqi

By | July 12, 2019