VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Guy de Maupassant

Më 5 gusht 1850 lindi Guy de Maupassant, një ndër themeluesit e tregimit modern

By | August 5, 2018

Poezi të zgjedhura nga GI DE MOPASAN – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 4, 2018

I ÇMENDURI – Tregim nga GI DË MOPASAN ( Guy de Maupassant ) – Përktheu: Faslli Haliti

By | June 15, 2016

Plaku – Tregim nga GUY DE MAUPASSANT – Përktheu: ROLAND GJOZA

By | December 12, 2015

Kthim në të shkuarën – Tregim nga GUY DE MAUPASSANT – Përktheu: ROLAND GJOZA

By | November 6, 2015

Puthja – Tregim nga GUY DE MAUPASSANT – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 25, 2015

Gi de Mopasan, një përvjetor jubilar dhe një kujtesë gazmore – Nga ILIR SECI

By | August 6, 2015