VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjergj Fishta

Kataklizmi i Rruzullit – Poezi nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1871 – 30 dhjetor 1940)

By | December 29, 2015

Nji gjamë dëshprimi – Poezi nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1871-30 dhjetor 1940)

By | December 28, 2015

Kadare: Naim Frashëri dhe Gjergj Fishta të vetmit poetë kombëtarë të shqiptarëve (Intervistë)

By | December 27, 2015

Atdheut – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 26, 2015

I dbuemi – Poezi nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1871 – 30 dhjetor 1940)

By | December 23, 2015

Nji lule vjeshtet – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 21, 2015

Mikrobët e gjuhës shqype – Prozë nga GJERGJ FISHTA

By | October 21, 2015

Fotoreportazh: Shtëpia e rrënuar e At Gjergj Fishtës tash hangar për misra

By | October 19, 2015

Françeskanët boshnjakë në Kosovë – Kishën famulltare në Gjakovë, e ndërtuan katolikët dhe myslimanët

By | July 30, 2015

‘HERONJTË E PUSHKËS DHE TË FJALËS BURRËRORE’ – Rreth librit të autorit G A N I Q A R R I – Nga KUJTIM DASHI

By | June 29, 2015