VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ali Pasha

Përsëri për Ali Pashë Tepelenën dhe historinë

By | June 13, 2019

LAHUTA E MALCIS – KANGA E TETËMBDHETË “TE URA E SUTJESKËS” – Nga GJERGJ FISHTA

By | November 7, 2018

LAHUTA E MALCIS – KANGA NANTË “LIDHJA E PRIZRENIT” – Nga GJERGJ FISHTA

By | October 30, 2018

LAHUTA E MALCIS – KANGA E TETË “ALI PASHA I GUSISË” – Nga GJERGJ FISHTA

By | October 28, 2018

Louis Dupré, piktori që takoi Ali Pashanë e shqiptarët e 1800-ës në penelin francez – Nga Luan Rama

By | February 15, 2018

Libri i 1822 / Filozofi shqiptar – konsullit francez : “Ja pse duhej një tiran si Ali Pashë Tepelena”

By | December 19, 2017

Një letër e fshehur 194 vjet sfidon versionin e historisë mbi fundin e Ali Pashës

By | May 4, 2016