VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjakmarrja

Shqipëri: Studimi, qindra familje të prekura nga gjakmarrja

By | June 12, 2018

Dokumentar i Jerin van den Brink i kushtohet fëmijëve të ngujuar prej gjakmarrjes

By | May 6, 2018

Zgjidhja e krizës së azilkërkuesve shqiptarë në Francë nëpërmjet llogaridhënies së qeverisë shqiptare dhe luftës kundër rrjeteve mafioze – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 26 Gusht 2017

By | August 26, 2017