VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: EPIDAMN ZEQO

VIDEO – Rrëfimi i rrallë i djalit të Moikom Zeqos: Pishman i madh që vdiq pa mua, ja çfarë e shqetësonte më shumë

By | June 23, 2020

VIDEO – Përcjellja e Moikom Zeqos, i biri mban një eulogji prekëse: Do shpëtoje vendin, naiv i mrekullueshëm!

By | June 20, 2020

Epoka e Skënderbeut, Gentile Belini dy vizatime të shek.15 për shqiptarët Nga Epidamn Zeqo

By | June 8, 2016

Is it crazy to see Albania’s EU relationship as a model for post-Brexit Britain? Written by Epidamn Zeqo

By | May 10, 2016

Brexit, z.Gove dhe ‘modeli shqiptar’ Nga: EPIDAMN ZEQO*

By | May 10, 2016

Ekonomia ‘zombie’ e Shqipërisë – Nga EPIDAMN ZEQO*

By | March 8, 2016